Ukraine

Брзо позивање

Помоћу ове апликације можете генерисати и користити своје лозинке за интернет странице, банковне рачуне и тд. Све генерисане лозинке се заснивају на:

Ова комбинација заједно са вашим главним кључем даје јединствену лозинку. Лозинка израчуната уз помоћ СХА-256 алгоритма и ББС рандом генератора. За сваку израчунату лозинку морате имати на уму само она поља која сте користили када је лозинка регистрована за сајт на пример. Јединствена лозинка коју сте генерисали је увек једнака за исти главни кључ, име домена, дужина лозинке и корисничко име, модификатор ако сте их користили. У циљу повећања безбедности лозинке, креирајте сопствени скуп специјалних знакова да се убаци у лозинке и сачува "Подешавања setting_2_icon" одељак. Обратите пажњу да ће, ако промените овај сет, постати раније дефинисане лозинке неисправан.
Да бисте брзо обрисали поље главног кључа, дуго кликните на дугме "Stand with Ukraine Ukraine"

Морате запамтити или чувати главни кључ на безбедном месту и никада га не користите нигде осим ове апликације.

Важно

Подразумевана минимална дужина лозинке је постављена на <марк> 8 (осам) знакова и може се променити у подешавањима setting_2_icon.

Подржани језици интерфејса су

Услови коришћења

Ауторско право (c) 2022, MikeMarch (Michael March). Сва права задржана.

Ова апликација се дистрибуира „као што јесте“ без икаквих гаранција. Коришћењем ове апликације, слажете се да Michael March није одговоран за било какву штету узроковану овом апликацијом.

Правила о приватности

Нема прикупљања, чувања, преноса или дељења приватних података са трећим лицима. У апликацији се не чувају никакве информације. Интернет веза није потребна.

Напомене о издању

Тренутна верзија је: