Ukraine

Referință rapidă

Cu această aplicație puteți genera și utiliza parolele pentru site-uri de internet, conturi bancare etc. Toate parolele generate se bazează pe:

Această combinație împreună cu cheia dumneavoastră principală oferă o parolă unică. Parola calculată cu ajutorul algoritmului SHA-256 și al generatorului aleator BBS. Pentru fiecare parolă calculată trebuie să țineți cont doar de acele câmpuri pe care le-ați folosit când parola a fost înregistrată pentru site, de exemplu. Parola unică pe care ați generat-o este întotdeauna egală pentru cheia principală egală, nume de domeniu, lungimea parolei și numele de utilizator, modificatorul dacă le-ați folosit. Cu scopul de a crește securitatea parolei, creați-vă propriul set de caractere speciale pentru a fi introdus într-o parole și salvați-l în „Setări setting_2_icon" secțiune. Fiți atenți că dacă modificați acest set parolele definite mai devreme vor deveni incorect.
Pentru a șterge rapid câmpul cheie principală, faceți clic lung pe buton „Sunteți alături de Ucraina Ucraina"

Trebuie să vă amintiți sau să păstrați cheia principală într-un loc sigur și să nu utilizați niciodată nicăieri, cu excepția acestei aplicații.

Important

Lungimea minimă implicită a parolei a fost setată la 8 (opt) caractere și poate fi schimbat în setări setting_2_icon.

Limbile de interfață acceptate sunt

Terms of use

Drepturi de autor (c) 2022, MikeMarch (Michael March). Toate drepturile rezervate.

Această aplicație este distribuită „ca atare”, fără nicio garanție. Folosind această aplicație, sunteți de acord că Michael March nu este responsabil pentru orice daune cauzate de această aplicație.

Politica de confidențialitate

Nu există date private colectate, salvate, transmise sau partajate cu terți. Nu sunt stocate informații în aplicație. Conexiune la internet nu este necesară.

Note de lansare

Versiunea actuală este:

Ukraine